Dobrodošli pri flatshare

London flatshares

Najemniška hiša je najboljša možnost za kratkoročno ali dolgoročno nastanitev v Londonu bodisi kot turist ali študent, delavec ali popotnik. Je ravno tako dobra možnost za kratkoročno nastanitev, saj imate tako priložnot spoznati nove ljudi. Je tudi zelo primerno za daljši čas saj imate več prostora za shranitev osebnih stvari in se lahko počutite kot doma.

Najem sobe v najemniški hiši je finan čno bolj ugodno za razliko od drugih možnih nastanitev kot so studiji ali hoteli. V naši najemniški hiši dobite ugodnost zasebnosti lastne sobe za svoj denar, kjer lahko gledate televizijo ali berete knjigo.

V naših najemniških hišah v Londonu si boste z ostalimi sostanovalci delili kopalnico in kuhinjo. Zakaj si nebi skupaj s svojimi sostanovalci pripravili okusen obrok. Doma pripravljeno kosilo je bolj ugodno in prijetno kot prehranjevanje v restervacijah in kafejih.

Najemnina vključuje naslednje račune:

  • elektrika
  • televizija
  • internet
  • čiščenje skupnih prostorov
  • itn.


V najemniške hišah v Londonu so Vam na razpolago naslednje sobe v Londonu:

  • enoposteljna
  • dvoposteljna
  • dvoposteljna
  • trosobna


Nastanitev v najemniški hiši je zelo priljubljena med študenti in mladimi uslužbenci med 18. in 30. letom. Naše najemniške hiše v Londonu so postavljena v mladem in ambicijskem okolju. London ima ogromno za ponuditi, od ogledov mjuziklov do nakupovanja, priložnost za odkrivanje le teh je na vas in vaših sostanovalcih.

Smo profesionlci na področju oddajanja sob v najemniških hišah, saj že leta delujemo kot sobodajalci v Londonu. Večina naših najemniških hiš v Londonu so nove in vse so bile pred kratkim obnovljene.


London flat share - Double Room

Vašo nastanitev v Londonu, s pomočjo naših storitev, boste opravili z lahkoto, saj bo naš hišni upravitelj uredil, da se pride po Vas na najbližjo postajo podzemne železnice na dan vašega prihoda. Delovne ure od ponedeljka do petka so med delovnim časom od 9. ure zjutraj do 5. ure popoldan .

Naša pisarna v Londonu je locirana na istem območju kot naše najemniške hiše, kjer imamo prijazno in uslu žno recepcijo, ki Vam je vedno na razpolagu v primeru, da potrebujete kakršnokoli informacijo. Smo več kot pripravljeni deliti naše znanje in izkušnje z vami, da se seznanite z novim okoljem.


Nastanitev v najemniških hišah je možna na kratek ali dolgi rok. Minimalničas nastanitve je en teden do 6 mesecev. če želite svojčas bivanja v Londonu podaljšati se najemniška pogodba lahko podaljša.

Odkrijte prečudovito Barcelono polno umetnosti, neverjetne arhitekture in zlatih peščenih plaž medtem, ko ste nastanjeni v enih od ekskluzivnih Barcelonskih hotelov.

Privoščite si razburljive počitnice v Nicah. Odkrijte najboljšo nastanitev v Nicah v izboru med hoteli z tremi, šterimi in petimi zvezdicami.

če planirate popoln oddih za vikend, Helsinki je pravo mesto za Vas. Odkrijte edinstveno vzdušje mesta Helsinki, medtem ko odsedate v enem od modernih in udobnih Helsinških hotelih. !

Zakaj ima Chicago sloves ‘vetrovnega mesta’? Zakaj postaja vse bolj in bolj mesto popolnega vikendškega pobega? Obiščite Ga in spoznali boste odgovore na tale vprašanja. Tukaj poiščite najboljše in najbolj ugodne hotelske nastanitve v Chicagu.

široka paleta ugodnih ponudb hotelov na expedia.co.uk.


Kontaktirajte nas

Money Shake

če najemate sobo si priskrbite Landlord zavarovanje za stanovanjsko zgradbo, saj je za Vas dobro da veste, da je vaša lastnino dobro preskrbljeno. Endsleigh je več kot odli čen izbor za ta namen.

Kot najemalec kakršnihkoli opreme je morate ustrezno zavarovati. Risk povezan z poškodovanjem opreme je znatno druga čen kot, če bi bili lastnik le-te, zato morate poskrbeti, da Vaše najemno zavarovanje krije poškodbe vseh možnih nevarnosti.

Iščete najbolj ugodno zavarovanje? še danes si oglejte zavarovalniško lestvico in se sami prepričajte koliko lahko prihranite z Direct Line.


Travel1 Travel2 Travel3

The document has been temporarily moved.